Tietoa meistä

Olemme Turun AMK:n opiskelijaosuuskunta, joka toimii BisnesAkatemian tiloissa. Opiskelemme yrittäjyyttä toimimalla omassa yrityksessämme erilaisissa tehtävissä ja verkostoitumalla paikalliseen yrittäjäyhteisöön ympärillämme.


Yrityksemme toteuttaa asiakasprojekteja eri alan yrityksille mm. myynnin, sosiaalisen median markkinoinnin sekä tapahtumajärjestämisen parissa.

Ensimmäisen yrittäjyysvuoden jälkeen rupesimme tuotteistamaan omaa tuotetta: seikkailuhenkistä koko perheen lautapeliä. Projektista löytyi tehtävää kaikille monipuolisesti lahjakkaille jäsenillemme, joten tartuimme tuumasta toimeen.

Kävimme läpi useita brainstormaus sessioita pelin juonen kulusta ja ideasta. Testausten jälkeen oli todettava, että peli on todella hauska! Se sisälsi jännittäviä käänteitä.

Halusimme tehdä yhteistyötä turkulaisten yritysten kanssa. Reipas myyntitiimimme tavoitteli innokkaita yrityksiä peliin mukaan yhteistyöhön. Myös Turun kaupunki kiinnostui yhteistyöstä. Paikalliset yritykset saivat keksiä omanlaisen kortin simmottis- korttipakkaan, joka on sattumakortti, joka nostetaan mikäli askel vie mustalle pallolle polun varrella.


Koronatilanne on aiheuttanut sen, ettemme ole voineet kokoontua kasvotusten yhtä paljon kuin olisimme toivoneet. Toisaalta useiden muiden osuuskuntamme projektien jäädessä taka-alalle tilanteen vuoksi, olemme voineet käyttää lautapeliin enemmän resursseja. Positiivisena myös kaiken karanteeniankeuden keskellä on se, että ihmiset ovat kiinnostuneempia pelaamaan lautapelejä ja viettävät enemmän aikaa perheidensä kanssa.